Najmanji PLC kontroler Unistream

PLC kontroler Unistream 5 je novi član nagrađivane serije kontrolera Unitronics Unistream. Najmanji kontroler u seriji Unistream donosi nova rešenja za prostorom ograničene aplikacije. Dostupan je sa integrisanim ulazima/izlazima. Broj ulaza/izlaza se može proširiti na DIN šinu. Isti ulazno/izlazni moduli mogu se povezati sa PLC kontrolerom kao i sa ostalim članovima serije Unitronics Unistream.

Svestranost PLC-a i komunikacija

PLC-kontroler može da se proširi na DIN šinu pomoću adaptera UAG-CX-XKP125 (visina 1,25m) ili UAG-CX-XKP300 (3m). Dalje proširenje (npr. DIN šina u sledećem redu) je moguća sa adapterom UAG-XP i UAG-XPL. Kontroler ima 1 Ethernet, 1 USB, 1 Mini-B USB port. Serijski i CANbus portovi se mogu dodati modulima UAG-CX.

Unistream grupa Unitronics PLC kontrolera

Unistream Unitronics PLC kontroleri su kompaktnog dizajna i sastoje se od velikog ekrana u boji, osetljivog na dodir i snažne centralne procesorske jedinice (CPU). Omogućuju upotrebu 2048 signala, što se može odrediti ulazno/izlaznim signalnim modulima.

PLC kontroler sa besplatnim Unilogic softverom!

Unitronics Unistream 5 PLC kontroler sa multitouch ekranom dolazi sa besplatnim UniLogic softverom, a kao i čitava Unistream grupa, Unistream 5 je programiran u jednostavnom i preglednom programu UniLogic Studio.

Unitronics programski interfejs pruža definiciju programske logike i grafičkog interfejsa u jednom prozoru. Koristeći funkcionalne blokove, jednom definisane funkcije, mogu se takođe jednostavno koristiti u drugim programima. Unitronics na taj način skraćuje vreme potrebno za programiranje za 50%! Pored proizvoda iz grupe Unistream, Unitronics nudi i širok spektar dodatnih aplikacija.

Takođe, ne treba zaboraviti da je, pored UniLogic softvera i stručna pomoć na svim Unitronics proizvodima BESPLATNA!


Više informacija: Tipteh d.o.o., Moše Pijade 17a, 11224 Vrčin, Beograd, Srbija, +381 11 8053 628, www.tipteh.rs

Aleksandar Dakić
Follow me