Manuelni proizvodni sistemi
Manuelni proizvodni sistemi su razvijeni isključivo u skladu sa aspektima povećanja produktivnosti i skraćenja vremena propuštanja materijala. Stalno rastući pritisak na smanjenje troškova nemeće potrebu da se stalno povećava produktivnost u proizvodnji. Centralni aspekt je otkrivanje i izbegavanje suvišnog otpada. Bosch Rexroth Vam pruža prvoklasne module za realizaciju proizvodnih procesa. Proizvodite samo ono što je potrebno klijentu – tačno na vrema i prema principu – nula defekta.

Uz pomoć manuelnih proizvodnih sistema možete kreirati radnje stanice, kao i cele proizvodne linije prilagođene Vašem radnom okruženju i sadržaju čime ćete povećati efikasnost proizvodnje i smanjiti nepotreban otpad.

Linearna tehnika od Bosch Rexrotha – precizna, pouzdana
Naše linearne komponente i sistemi su precizno razvijeni i proizvedeni, i pružaju osnovu za proizvodnju najboljih mašina i sistema automatizacije u klasi. Visok kvalitet i dug vek trajanja naše Linear Motion tehnologije garantuju maksimalnu dostupnost sistema. Sa preko 1000 standardnih komponenti i proizvoda i našim modularnim principom, uvek možemo kreirati individualno rešenje za vas.
Kao vodeći korisnik i dobavljač Industrije 4.0, omogućavamo da budete spremni za budućnost. Naše korisnike podržavamo pouzdano tokom čitavog životnog ciklusa proizvoda, počev od pronalaženja odgovarajućeg rešenja, konsaltinga i eToola, do krajnjeg korisnika širom sveta – usluge na licu mesta.

Bez obzira da li su u pitanju Rexroth Screw Assemblies, Profiled Rail Systems ili linearno vođenje, tehnologija linearne tehnike nudi raznolika rešenja za vašu kompaniju.

Elektro pogon i upravljanje
Kada je u pitanju automatizacija, mi smo vaš najpouzdaniji partner!

Zahvaljujući najnaprednijoj CNC i Motion Control tehnologiji na tržištu, osiguravamo maksimalne performanse vaših mašina i postavljamo standard za Servo pogone. U svojoj paleti proizvoda Rexroth ima nekoliko serija PLC uređaja namenjenim raznim tipovima aplikacija. Naše dugogodišnje iskustvo i strast za automatizaciju omogućavaju nam svakodnevno razvijanje fabrike budućnosti.


Više informacija:  Uno-Lux Processing d.o.o., Stevana Filipovića 1v
11250, Beograd – Železnik, Tel.:(+381) 11/239-23-13, 251-57-82, 251-15-87, http://www.ulpr.com/

Aleksandar Dakić
Follow me
Latest posts by Aleksandar Dakić (see all)