Upravljajte bilo kojom jedinicom klima uređaja iz sistema za automatizaciju zasnovanom na Modbus-u ili BACnet-u putem IC

HMS Networks objavljuje novi interfejs Intesis® klima uređaja zasnovan na IR-u koji omogućava integraciju bilo koje jedinice klima uređaja, bez obzira na brend, u Modbus ili BACnet sisteme za automatizaciju zgrada.Značaj upravljanja sistemima klimatizacije
HVAC sistemi su obično najveći potrošači energije u zgradi. Zbog toga je od ključne važnosti za vlasnike zgrada da nadgledaju i upravljaju ovim sistemima kako bi smanjili troškove uštedeli energiju. Dodatno, zbog pandemije Covid-19 sve je važnije pronalaženje novih načina instaliranja i upotrebe klima uređaja, jer su ventilacija i „čist vazduh“ postali važna tema.

Tržište klima uređaja brzo raste uz nove brendove i stalnom pojavom novih različitih tipova klima uređaja. To vlasnicima zgrada predstavlja izazov da integrišu klima uređaje u svoj specifični Sistem upravljanja zgradom (BMS).

Univerzalni IC interfejs kompatibilan je sa više od 100 jedinica klima uređaja
Intesisova ponuda uključuje najopsežniji portfelj interfejsa za klima uređaje na tržištu, omogućavajući nadgledanje klima uređaja i njihovo upravljanje iz bilo kog sistema za automatizaciju kuće ili zgrade.

Portfelj je sada dodatno ojačan HMS-ovim izbacivanjem univerzalnog Intesis interfejsa za klima uređaje zasnovanog na IC-u za integraciju jedinica klima uređaja u Modbus ili BACnet sisteme automatizacije. Novi interfejs se povezuje sa jedinicom klima uređaja putem IC veze koju većina jedinica klima uređaja već koristi za komunikaciju sa daljinskim upravljačem. Interfejs klima uređaja zasnovan na Intesis-u je već kompatibilan sa više od 100 IC daljinskih upravljača i njima povezanih jedinica klima uređaja.

Brza konfiguracija i dijagnostika zahvaljujući Intesis MAPS-u
Novo rešenje interfejsa klima uređaja konfigurisano je pomoću alata Intesis MAPS, što sistemskim integratorima donosi brojne prednosti. Konfiguracijom zasnovanom na projektu, svi instalirani interfejsi mogu da se konfigurišu u jednom MAPS predlošku, što olakšava kopiranje konfiguracija uređaja i postavljanje novih projekata. Zahvaljujući funkciji dijagnostike, pojednostavljuje se puštanje u rad i svaka pomoć nakon ugradnje.
Saznajte više na www.intesis.com


HMS Networks vodeći je pružač rešenja na području industrijskih informacija i komunikacija tehnologija (industrijske ICT). HMS razvija i proizvodi pod robnim markama Anybus®, Ixxat®, Ewon® i Intesis®. Razvoj se odvija u sedištu u Halmstadu i u Ravensburgu, Nivelles, Igualada, Wetzlar, Buchen i Delft. Zemlje u kojima su smeštene podružnice su Nemačka, SAD, Japan, Kina, Singapur, Italija, Francuska, Španjolska, Nizozemska, Indija, Velika Britanija, Švedska, Južna Koreja i UAE. Prodaja i distribucija se vrše i putem svetske mreže distributera i partnera. HMS zapošljava preko 700 ljudi i prema izveštaju je imao prodaju od 1.467 miliona SEK u 2020. HMS posluje na NASDAQ OMX u Stockholmu, u kategoriji Mid Cap, Informacijska tehnologija.


Više informacija: www.hms-networks.com

Aleksandar D.
Follow me
Latest posts by Aleksandar D. (see all)

← Previous post

Next post →