Brza zamena hidrauličnih zaptivača koji su sastavni deo brojnih radnih mašina poput bagera, kombinovanih mašina, buldožera, viljuškara, tele hendlera, dizalica i kranova, poljoprivredne mehanizacije, opreme za rudarstvo i hidrauličnih presa, nameće se kao osnovni izazov u racionalizaciji troškova pri zastoju ovih mašina u slučaju kvara. HENNLICH je ekskluzivni zastupnik firme Hallite, renomiranog svetskog proizvođača zaptivača za hidrauliku i pneumatiku. Sa iskustvom i tradicijom preko 115 godina, Hallite zauzima jedno od vodećih mesta na svetskom tržištu. Pored standardnih milimetarskih i colovnih mera, Hallite proizvodi i nestandardne tipove i dimenzije zaptivača i specijalnih zaptivnih sklopova namenjenih za ekstremne uslove rada. Za potrebe brze isporuke, HENNLICH je otišao korak dalje, i započeo sa sopstvenom proizvodnjom, čime je veliki broj zaptivnih materijala, i dimenzija zaptivača čak i do prečnika od 400mm, našim klijentima dostupan u kratkom vremenskom roku, često u jednom danu.

Pored preciznosti i brzine, DMH proizvodna mašina ima napredni hidraulični sistem stezanja, koji je specijalno razvijen za elastomere i garantuje mogućnost stezanja uz minimalnu silu zatezanja. Kao rezultat malih sila zatezanja, dobijeni gotov proizvod ne može biti deformisan. Ovim se postiže visoka tačnost ponavljanja, što je najbitniji faktor kvaliteta u serijskoj proizvodnji.
Glavni kriterijum za izbor profila zaptivača su informacije o pritisku, brzini kretanja i temperaturi. U nastavku je prikaz skice hidrauličnog cilindra sa izdvojenim zaptivnim elementima iz HENNLICH prodajnog portfolia:

Pored pristupačnosti i brzih rokova isporuke, naš cilj je da klijentima pružimo konsultantske usluge i omogućimo adekvatan izbor tipa zaptivke. Detaljan pregled profila možete pogledati u HENNLICH katalogu. Za sve nedoumice oko izbora zaptivača možete nas kontaktirati office@hennlich.rs ili posetiti naš web sajt www.hennlich.rs.


Više informacija:   Hennlich d.o.o., Radomira Markovića 1
11222 Beograd, Srbija, Tel.:(+381) 11 63 098 17, Fax: +381 11 63 098 20, http://www.hennlich.rs

Marija Dakić