COPA-DATA se konstantno razvija i unapređuje svoje prisustvo na tržištu Balkana. Ove godine, po prvi put u Srbiji kao domaćin, poziva vas na zenon Day koji će se održati 28. Septembra 2017. godine u Beogradu.

Sa glavnim fokusom na novu verziju zenon 7.60 i izuzetne funkcionalnosti koje pruža, obećava raznovrsan program i mnogo noviteta.

Svi poštovaoci zenon softvera pozvani su da iskoriste ovu jedinstvenu priliku da saznaju novosti iz industrije i dobiju tehničke savete iz „prve ruke“ direktno od strane COPA-DATA eksperata i inženjera potpuno besplatno!

Kome je namenjen zenon Day?
Tokom trajanja događaja biće obuhvaćemo nekoliko tema sa detaljnim tehničkim informacijama. Stoga, bilo da ste početnik ili ekspert u oblasti inženjeringa, inženjer prodaje ili drugo tehničko lice dobićete pregršt korisnih informacija, potpuno prilagođenih vašim potrebama. Upoznajte se sa kompletnom agendom događaja.

Prijavite se potpuno besplatno!
Iskoristite priliku da nam pridružite i pratite na puti ka budućnosti – da budemo srce automatizacije. Kako biste osigurali svoje mesto, prijavite se već danas. Agenda uključuje prezentacije u prepodnevnim časovima i praktične poslepodnevne radionice. Prilikom registracije možete se opredeliti za jednu od radionica na kojima će naši eksperti podeliti svoje praktično i znanje orijentisano prema korisnicima u projektovanju sa zenon-om, sa fokusom na sledeće teme:
•    zenon: prvi koraci u novi svet
•    ISO 50001: Sa energijom i većim uštedama u budućnost

Prijavite se već danas klikom na sledeći link.

Ako želite da saznate više informacija o zenon Day 2017 u Srbiji, molimo posetite www.copadata.com/zenonDays

Radujemo se našem druženju u Septembru.


Više informacija: EXOR ETI, Bulevar Zorana Đinđića 71/15, 11070 Novi Beograd, Srbija, 011/4077 165  www.exor-eti.rs

Više informacija: COPA-DATA GmbH, http://www.copadata.com

Aleksandar Dakić
Follow me