Povećajte produktivnosti i efikasnosti u prehrambenoj industriji, industriji pića i farmaceutskoj industriji automatizacijom vašeg proizvodnog procesa paletom FANUC robota namenjnih za vas.

Automatizacija proizvodnih procesa u prehrambenoj, farmaceutskoj ili industriji pića je jednostavnija nego što možete očekivati. FANUC obezbeđuje pametna rešenja za povećanje produktivnosti bez obzira na veličinu vašeg preduzeća. Krajnji rezultat je niža cena vašeg proizvoda i veća konkurentnost na tržištu. FANUC-ova rešenja obezbeđuju dodatne vrednosti celom vašem proizvodnom procesu. Maksimalno smo posvećeni prema svim fazama vaše proizvodnje, pružamo podršku od ulaza u proizvodni proces, samog procesa, kao što su aplikacije biranja, sortiranja, manipulacije, kontrole, pakovanja do aplikacija paletiziranja kao kraja proizvodnog procesa.

Iz svoje raznovrsne palete robota, FANUC za prehrambenu industriju pre svega nudi :
Delta robote serije: M1, M2 i M3, nosivosti do 12kg i dosega do 1350mm koji su jedinstveni, kompaktni i ultra brzi roboti namenjeni aplikacijama odabiranja, sortiranja, pakovanja i manipulacije. Izrađuju se i u stepenu zaštite IP69K namenjenoj visokim standardima koji se primenjuju u prehrambenoj industriji.

LR Mate serija robota, nosivosti do 7kg i dosega do 911mm, predstavlja široku paletu kompaktnih robota namenjenih velikom spektru industrijske primene uključujući i prehrambenu industriju i industriju obrade metala. Oni su najbolje rešenje za brzu manipulaciju, rukovanje i obradu komada. Izrađuju se i u stepenu zaštite IP67 (vodootporani) i IP69K pogodan za primenu u prehrambenoj industriji.

Serija M-710iC robota, nosivosti do 70kg i dosega do 3,1m, čini robote srednje nosivosti i veoma malog potrebnog prostora za njihovu instalaciju, tako da pokrivaju veoma širok opseg aplikacija. U prehrambenij industriji se koriste n.pr. za punjenje kartonske ambalaže proizvodima ili u industriji pića za punjenje gajbi flašama.

Serja M-410 robota, nosivosti do 700kg i dosega 3,1m, predstavlja robote velike nosivosti posebno projektovane za aplikacije na kraju proizvodnog procesa kao što su paletizacija ili manipulacija teškim radnim predmetima. Ovo predstavlja jedan od prvih robota specijalno projektovan za aplikacije paletiziranja. Serija ovih robota imaju primenu u širokom spektru industrije od ciglarske do prehrambene industrije i industrije pića.

 


Više informacija: Fanuc Adria d.o.o. Ipavčeva 21, Celje, Slovenija. Mob: +381 62 800 13 05; Tel: +386 8 205 64 97; Fax: +386 8 205 64 98; meil: info@fanuc.si; http://www.fanuc.eu

Aleksandar Dakić
Follow me