Proizvodnja upravljačkih ormara za potrebe industrije naša je primarna djelatnost. Karakteriše je maksimalna posvećenost sa krajnjim proizvodom izuzetnog kvaliteta, koji prolazi stroge standarde kontrole proizvodnje i testiranja ormara.

Ormare izrađujemo prema zahtjevu i narudži sa ili bez već definisane šeme izrade. S obzirom na veći obim proizvodnje i niže troškove nabavke komponenti, naši proizvodi su upravo ono što kupci traže – visokokvalitetni sa pristupačnim cijenama.

Naša prednost je i što imamo stručne i obučene zaposlenike, kratak rok isporuke u sve gradove BiH, susjedne zemlje, kao i zemlje Evropske unije. Naši proizvodi – upravljački ormari imaju EUR1 obrazac, pa samim tim nemaju troškove carine.

Osim poštovanja zahtjeva Sistema kvaliteta ISO 9001, posjedujemo i CE znak, što daje dodatnu vrijednost proizvodima.

Za sve naše proizvode dajemo i garanciju od godinu dana. Garantni list, koji mora da dobije svaki kupac, potvrda je da je oprema pravilno odabrana, instalirana prema uputstvima proizvođača, puštena u rad, te da je izvršena obuka korisnika. Na ovaj način garantujemo da je oprema propisanog kvaliteta i da će u predviđenom roku uredno funkcionisati, ukoliko se koristi pravilno i u skladu sa uputstvom za upotrebu, koje je takođe sastavni dio isporuke gotovog proizvoda.

Više o vrstama i karakteristikama upravljačkih ormara na sljedećem linku na našoj web stranici: http://emtelektro.ba/index.php/oprema/proiz/upravljackiormari

ili YouTube stranici:

 


Više informacija: EMTelektro, Semberska br. 35, 76100 Brčko Distrikt, Tel:049/236251, Fax:049/236252, http://www.emtelektro.ba

Aleksandar Dakić
Follow me