U cilju povećanja produktivnosti u podršci klijentima, Schneider Electric™, globalni specijalista u upravljanju energijom i automatizaciji, predstavio je mySchneider aplikaciju, besplatno rešenje za podršku korisnicima koje je osmišljeno za korišćenje na pametnim uređajima.

mySchneider aplikacija 2

MySchneider aplikacija za podršku klijentima koja pruža 24/7 pristup informacijama o proizvodu i pristup lokalnim ekspertima jednim dodirom, je brzo prihvaćena od strane profesionalca u elektro industriji širom sveta. Kompanija je aplikaciju dodatno unapredila objedinivši komentare i povratne informacije korisnika koji su iskorišćeni za kreiranje novih opcija i funkcionalnosti.

 „Naš cilj je da korisnicima pružimo moćno i potpuno prilagodljivo rešenje koje će im biti od pomoći u svakom segmentu poslova koje obavljaju svakodnevno.“ rekao je Berhanou Gebre, potpredsednik Customer Care Excellence sektora u kompaniji Schneider Electric. „Sve informacije koje su im potrebne, od tehničkih specifikacija do dostupnosti, nalazi se odmah tu, na njihovom pametnom uređaju. Želimo da njihov aktivnosti teku neometano i želimo da to omogućimo.“

mySchneider aplikacija

mySchneider aplikacija može se besplatno preuzeti za iOS® i Android™ uređaje, pruža mogućnosti za povećanje produktivnosti u tri oblasti:

  • Usluge kreirane prema vašem zahtevu: vaša aplikacija, vaš način
  • Usluge kreirane prema vašem zahtevu omogućavaju korisnicima da prilagode informacije i opcije koje koriste kako bi bolje odgovarale specifičnim potrebama njihovog posla.

24/7 samoposluživanje: šta želiš, kada želiš

Pomoć je uvek na raspolaganju zahvaljujući opciji 24/7 samoposluživanja, uključujući mogućnost da pretražujete proizvode po imenu ili referentnom broju, da dobijete informacije o proizvodima skeniranjem QR kodova ili da preuzmete tehnička dokumenta. Funkcija autokompletiranja ubrzava pretrage tako što proaktivno nudi listu predloga. Korisnici mogu da uče iz više od 1000 kurseva na različite teme, da pronađu odgovore kroz često postavljana pitanja i da pristupe informacijama o Green Premium eco-oznakama.

Kontaktirajte Schneider Electric: imate pitanja, dobićete odgovore

Korisnici mySchneider aplikacije mogu da zahtevaju pomoć oko proizvoda ili tehničke informacije korišćenjem praktične “pozovi me ” opcije. U slučajevima kada je vreme manje važno, upiti mogu da se pošalju kroz jednostavan obrazac unutar aplikacije.

Za više informacija o mySchneider aplikaciji, posetite http://www.schneider-electric.rs/sites/serbia/sr/podrska/kontakt/myschneider-app.page

O kompaniji Schneider Electric:

Schneider Electric je globalni specijalista u upravljanju energijom i automatizacijom. Sa prihodima većim od 25 milijardi evra u 2016. godini, preko 160,000 zaposlenih opslužuje klijente u više od 100 zemalja, pomažući im da upravljaju energijom i procesima na način koji je bezbedan, pouzdan, efikasan i održiv. Svojim rešenjima – od najjednostavnijih prekidača do složenih operativnih sistema – tehnologijama, softverima i uslugama, kompanija unapređuje način upravljanja energijom i automatizuje poslovanje svojih klijenata. Ove povezane tehnologije reoblikuju industije, tranformišu gradove i obogaćuju živote. U Schneider Electric-u ovaj koncept zove se Life is On.

Aleksandar Dakić
Follow me