Snažan vision sistem sa velikim mogućnostima integracije
Cognex predstavlja svoj najnoviji sistem za vision inspekcije, koji je sa svojim mogućnostima, integracijom i brojnim varijacijama, neuporediv sa sistemima drugih proizvođača.

Druga generacija Cognex sistema In-Sight 7000 omogućuje brzo i precizno izvršavanje zadataka kontrole kvaliteta i identifikacije proizvoda na svim brzim proizvodnim linijama. Zbog robustnog i kompaktnog dizajna pogodan je za uključivanje u raznovrsna, čak i prostorno ograničena proizvodna okruženja. U skladu je sa IP67 standardom IP zaštite.

Više od 400 mogućih konfiguracija!
Jedinstveni Cognex modularni dizajn sa fleksibilnom tehnologijom slike nudi više od 400 dodatnih mogućih konfiguracija, uz patentirani LED sistem osvetljenja za jednoobrazno i rasprostranjeno osvetljenje čitavog vidljivog područja kojim se smanjuje potreba za skupim spoljašnjim osvetljenjem. Velikim izborom osvetljenja u boji, optičkih filtera i polarizatora Cognex vam omogućuje da se prilagodite potrebama određene aplikacije. Na raspolaganju je i širok spektar objektiva za montažu C tipa ili S tipa. Na raspolaganju je i automatsko podešavanje fokusa.

Automatizujte svaku aplikaciju
Svi sistemi imaju 512MB memorije za čuvanje podataka, koja se može proširiti pomoću SD memorijske kartice. Kao i svi ostali sistemi Cognex In-Sight za video monitoring, In-Sight 7000 podržava programsko okruženje In-Sight Explorer koje vam omogućuje da postavite i kontrolišete performanse zadataka koji mašina obavlja. Softversko okruženje karakterise poznati Cognex korisnički interfejs. Sistem takođe sadrži komplet alata, kao sto je PatMax RedLine za pretraživanje uzoraka, OCRMax za prepoznavanje optičkih i drugih znakova i SurfaceFX za inspekciju površine objekata.


Više informacija: Tipteh d.o.o., Moše Pijade 17a, 11224 Vrčin, Beograd, Srbija, +381 11 8053 628, www.tipteh.rs

Aleksandar Dakić
Follow me