DOSSIS dozirna i mešajuća tehnika doo je kompanija koja se bavi proizvodnjom i implementacijom sistema za doziranje i mešanje materijala, i zvanični je distibuter više svetski priznatih proizvođača tehnologije doziranja i mešanja. Nudimo kompletna rešenja, kao i pojedinačne komponente koje vam mogu obezbediti visok kvalitet vaših proizvoda, kontrolu i stabilnost procesa, potrošnju materijala, kao i eliminaciju ljudskog faktora.

Automatizacija procesa 

Već 12 godina se bavimo istraživanjem i razvojem inovativnih rešenja za proizvodnu industriju, a posebno razvojem sistema za doziranje i mešanje viskoznih, pastoznih te melt materijala. Dozirni procesi lakiranja i zalivanja elektronike, lepljenja, zaptivanja i podmazivanja različitih industrijskih proizvoda su jedni od najsloženijih i najzahtevnijih procesa. Blisko sarađujemo sa našim klijentima kako bismo rešili probleme, identifikovali nove i inovativne tehnologije i procese te pružili jedinstvena rešenja za izazove industrije.

Podmazivanje

Lubriline komponente su specijalno dizajnirane za doziranje maziva. Apliciranje medijuma moguće je u kontinuiranom obliku ili zapreminskom, kao i u obliku nanošenja tačaka i raspršivanja.

DOSSIS podmazivanje

photo: DOSSIS dozirna i mešajuća tehnika DOO

Zalivanje

Zalivanje je proces popunjavanja kućišta sa elektronikom materijalima radi odstranjivanja spoljnih efekata prilikom rada komponenti kao što su vibracije, veća otpornost na udarce, zaštita od vlage ili korozivnih elemenata… Najčešće se u tu svrhu koriste 2K (dvokomponenti) materijali kao što su razni poliuretani.

DOSSIS zalivanje

photo: DOSSIS dozirna i mešajuća tehnika DOO

Zaptivanje

Uređaji razvijeni za precizno doziranje visoko reaktivnih materijala za zaptivanje, lepljenje i zalivanje na bazi poliuretana i silikona – posebno kada je potrebno brzo mešanje i nanošenje. Naše sistemsko rešenje je precizno prilagođeno Vašim zahtevima.

DOSSIS zaptivanje

photo: DOSSIS dozirna i mešajuća tehnika DOO

Lepljenje

Hotmelt su modularni i izuzetno pouzdani grejni uređaji za doziranje termoplastičnih lepkova. Uređaji su dostupni sa različitim rezervoarima, pumpama, ručnim pištoljem ili automatskim dozirnim glavama.

DOSSIS lepljenje

photo: DOSSIS dozirna i mešajuća tehnika DOO

Potrošni materijal je stalno na zalihama!

DOSSIS potrošni materijal

photo: DOSSIS dozirna i mešajuća tehnika DOO

Svesni smo da je naš uspeh odraz uspeha naših klijenata!

DOSSIS distribucija logoi

photo: DOSSIS dozirna i mešajuća tehnika DOO


Više informacija: DOSSIS DOZIRNA I MEŠAJUĆA TEHNIKA d.o.o.,  Smederevski put 6b, 11500 Beograd – Leštane, Srbija T:+381 (0)69 44 24 204, M:info@dossis.rs, W: www.dossis.rs
Follow me