Schneider Electric, lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom, automatizaciji i zaštiti napajanja, predstavio je uređaj Easy UPS 3S u Evropi, Bliskom istoku, Africi i Latinskoj Americi. Easy UPS 3S je 10-do-40 kVA besprekidno napajanje (UPS) koje nudi robusne električne karakteristike i kompaktan dizajn i jednostavno se instalira, jednostavno se koristi i jednostavno se servisira – čineći kontinuitet poslovanja jednostavnim za mala i srednja preduzeća.

Easy UPS 3S je izuzetna kombinacija dizajna optimalnog zauzeća prostora i naprednih funkcija, štiteći kritičnu opremu u mnogim sredinama od štete zbog nestanka struje, udara i skokova napona. Ovaj uređaj isporučuje do 96 odsto efikasnosti u režimu dvostruke konverzije i do 99 odsto efikasnosti u ECO režimu uštede energije, pomerajući industrijske standarde za 10-do-40 kVA UPS uređaje na novi nivo.

Nova ponuda dostupna je sa baterijom ili bez nje, da bi odgovorila različitim potrebama poslovanja. Klijenti takođe imaju koristi od opcije start-up servisa kako bi se uverili da je Easy UPS 3S pravilno i bezbedno konfigurisan za optimalne performanse, pouzdanost, sigurnost i bezbrižnost.

„Easy UPS 3S odgovara na potrebu tržišta koju vidimo kao rešenje koje nudi najbolju u klasi dostupnost napajanja, pouzdanost, upravljivost, kvalitet i pogodnost za mala i srednja preduzeća, data centre i proizvodne pogone“, rekao je Pedro Robredo, potpredsednik za bezbedno napajanje, Schneider Electric. „Radujemo se što predstavljamo ovu novu 3-faznu 10-do-40 kVA ponudu državama Evrope, Bliskog istoka, Afrike i Latinske Amerike. Zahvaljujući svojoj jednostavnosti, konkurentnosti i raznovrsnosti, Easy UPS 3S idealno odgovara upotrebi u širokom opsegu industrija i okruženja“.
Ova nova ponuda je robusna, širokog opsega ulaznog napona i jake zaštite od preopterećenja, sve to pri kompaktnom i malom zauzeću prostora, a ona je dizajnirana i testirana prateći rigorozne procedure kompanije Schneider Electric – što je odlično uklapa i u prostor data centra, kao i u okruženja lake industrije. Brzo se postavlja na predviđeni položaj, a instalacija je jednostavna. Ima intuitivni ekranski interfejs za laku konfiguraciju i nadgledanje, a klijenti mogu daljinski da prate i upravljaju statusom UPS-a putem cloud i lokalno instaliranih EcoStruxure™ IT softverskih paketa kompanije Schneider Electric. Fleksibilnost, raznovrsnost i konkurentnost uređaja Easy UPS 3S, uključujući kratko vreme isporuke i širok spektar aplikacija čine ga lako prilagodljivim za bilo koje malo i srednje preduzeće. Naš sistem globalnog servisa, sa jakim lokalnim mrežama servisnih specijalista, pruža klijentima kompletan asortiman usluga tokom čitavog životnog ciklusa uređaja Easy UPS 3S.

Inovativne i korisnički orijentisane funkcije uređaja Easy UPS 3S uključuju:

  • Temperatura rada do 40ºC
  • Zaštitni premaz za protekciju u agresivnim sredinama
  • Filter za prašinu koji se lako menja
  • Laki servisni pristup preko magnetnog prednjeg panela
  • Opcije za internu, eksternu bateriju i baterije nezavisnih proizvođača
  • Lako praćenje i upravljanje pomoću cloud i lokalno instaliranih EcoStruxure IT softverskih paketa kada kupite opcionalnu mrežnu karticu. Za više informacija posetite www.schneider-electric.com/ecostruxure-it
  • Jednostavan test petlje (loop test) potvrđuje UPS performanse pre nego što priključite opterećenje, bez potrebe za uređajem koji simulira opterećenje (load bank)
Aleksandar Dakić
Follow me