Eaton Moeller serija komandno signalnih uređaja Eaton Moeller RMQ predstavlja kompletno rešenje za upravljanje, signalizaciju, indikaciju i povezivanje u kontrolnom ormaru, upravljačkom pultu ili na lokalnoj upravljačkoj kutiji na udaljenoj lokaciji u pogonu.

Eaton Moeller RMQ

Eaton Moeller RMQ-Titan seriju odlikuje izuzetna izdržljivost na mehaničke uticaje i habanje (u normalnom pogonu se praktično ne mogu pohabati), moderan i dopadljiv dizajn, velika mogućnost kombinovanja upravljačkih i signalnih funkcija sa bojom, načinom montaže, predefinisanim natpisima… Uz pomoć LABELEDITOR softvera mogu se kreirati natpisi ili grafičke oznake koje će na zahtev krajnjih korisnika biti direktno u proizvodnji ugravirani u opremu za koju je to potrebno. U RMQ-Titan seriji komandno signalnih uređaja mogu se naći i USB i RJ45 konektori u izvedbi za montažu na vrata komandnih ormara što je idealno rešenje za sisteme koji uključuju i upotrebu PLC-a, PC-a ili bilo koje komunikacione opreme.

Eaton Moeller RMQ Flat M30

Nova Eaton Moeller RMQ Flat M30 serija komandno signalnih uređaja odlikuje se sjajnim metalnim okvirom i vrhunskim dizajnom koji se sa maksimalno spljoštenim profilom besprekorno uklapa i ulepšava izgled komandnog pulta ili konzole na kojoj se nalazi. Pored toga, nova serija poseduje i sofisticirani sistem montaže RMQ-AFX za otvore Ø30mm, pa se tako, pomoću montažnog bloka sa zadnje strane, nakon zatezanja, postiže savršeno uklapanje.

Eaton je zadržao i prepoznatljivu robusnost kao i stepen zaštite prednjih elemenata koji može ići i do IP69K. Svi pomoćni elementi (baze, kontakti, ledice) iz RMQ Titan M22 modularne serije su kompatibilni sa RMQ Flat M30 serijom.

RMQ modularne Flat radne stanice karakteriše veoma fleksibilan i inovativan dizajn zahvaljujući skraćenim kontaktima koji se nalaze u kućištu. Ovakav dizajn omogućava brzu i jednostavnu instalaciju gde god je to potrebno.

Čvrsto kućište napravljeno je tako da lako odoleva teškim uslovima u okruženju, što potrvđuje visok stepen zaštite (IP66, IP67, IP69) omogućavajući radnim stanicama dugačak radni vek pogodan za upotrebu u raznim aplikacijama, širom sveta.

Višebojni (RGB) i dvojbojni (RG) moduli doprinose intelignentnom radu mašine i omogućavaju individualnu vizuelizaciju različitih stanja mašine.


Više informacija: ENEL d.o.o., Ul. Kneza Vasilja Pavlovića 10, 14000 Valjevo, Tel: 014/293-620,293-621, 293-625, 293-626, 291-160, 291-161, FAX: 014/244-641, web adresa: http://www.enelva.rs

Aleksandar Dakić
Follow me
Latest posts by Aleksandar Dakić (see all)