Kompanija EXOR ETI, poznata po distribuciji softvera i hardvera vodećih svetskih kompanija u oblasti elektroprojektovanja i automatizacije u industriji, energetici, saobraćaju i infrastrukturi, ponosno objavljuje da je postala nosilac titule Partnera Bronzanog Nivoa na međunarodnom sastanku distributera kompanije WSCAD u Nemačkoj. Ovo prestižno priznanje potvrđuje njihovu posvećenost i uspeh u distribuciji WSCAD softvera na lokalnom tržištu i tržištima u regionu.

Uspešna saradnja sa WSCAD GmbH

EXOR ETI je od 2022. godine zvanični distributer WSCAD softvera. Zahvaljujući intenzivnim naporima da predstavi ovaj softver regionalnom tržištu, kompanija je ostvarila značajan uspeh, što je prepoznato i od kompanije WSCAD. Priznanje u vidu titule Partnera Bronzanog Nivoa predstavlja važnu prekretnicu na njihovom putu i dodatno učvršćuje njihovu saradnju sa WSCAD GmbH, firmom sa sedištem u Bergkirhenu blizu Minhena.

WSCAD ELECTRIX Rocket: Inovacija u E-CAD softveru

Vizija kompanija WSCAD i EXOR ETI je da inženjerima pruži alate koji automatizuju rutinske zadatke, omogućujući im da se posvete kreiranju i inovacijama. Njihov najnoviji proizvod, WSCAD ELECTRIX Rocket, je moćan E-CAD softver koji donosi niz naprednih funkcija i poboljšanja.

WSCAD ELECTRIX Rocket koristi savremene tehnologije kao što su proširena stvarnost, multi-threading i automatizacija, pružajući korisnicima intuitivno i efikasno radno okruženje. Softver je dizajniran da maksimalno iskoristi grafičke procesore (GPU), omogućavajući brze i pouzdane grafičke operacije. Takođe, nudi jedinstvenu kompatibilnost sa standardnim formatima kao što su DXF/DWG, što olakšava prelazak sa drugih alata i integraciju u postojeće radne tokove.

WSCAD i EXOR ETI

photo: EXOR ETI

Prednosti WSCAD ELECTRIX Rocket softvera

WSCAD ELECTRIX Rocket donosi značajna poboljšanja u upotrebljivosti, kvalitetu i efikasnosti. Ključne prednosti uključuju:

  • Bolju upotrebljivost: Intuitivan korisnički interfejs koji olakšava rad inženjera.
  • Jedinstvenu kompatibilnost podataka: Kompatibilnost sa širokim spektrom standardnih formata.
  • Dostupnost baze sa 2,1 miliona gotovih delova: Najveća baza podataka na svetu koja ubrzava proces projektovanja.
  • Optimizovano rešenje za automatizaciju zgrada: Pruža efikasna rešenja za automatizaciju objekata.
  • Pregršt interfejsa: Fleksibilnost i mogućnost prilagođavanja drugim softverima i interfejsima i njihova međusobna integracija. WSCAD u ovom trenutku podržava 11 interfejsa i to za: Siemens TIA Portal, Schneider ProClima, Phoenix, Wago, Perforex i druge.

Zahvalnost klijentima

EXOR ETI izražava zahvalnost svojim korisnicima, jer bez njihove podrške ova nagrada ne bi bila moguća. Kompanija nastavlja da se trudi da pruža najbolje proizvode i usluge na tržištu, te da inovira i unapređuje svoju ponudu kako bi svojim klijentima omogućila da prate korak sa najnovijim tehnologijama kada su upitanju rešenja za elektroprojektovanje i automatizaciju.

WSCAD i EXOR ETI

photo: EXOR ETI

Ovaj značajan uspeh nagoveštava svetlu budućnost za EXOR ETI i njihove korisnike, a kompanija se raduje nastavku jake saradnje sa WSCAD GmbH i daljem unapređenju svojih usluga i proizvoda.


Više o novoj verziji možete pronaći na ovoj lokaciji: LINK
ELECTRIX ROCKET – Release Notes: LINK
WSCAD ELECTRIX Demo verzija: LINK
WSCAD video materijali – zvanični EXOR ETI YouTube kanal: LINK


Zvanični zastupnik i distributer za Srbiju i Crnu Goru, kompanija EXOR ETI d.o.o. Beograd, pruža usluge prodaje, konsaltinga, obuka i tehničke podrške.

EXOR ETI DOOEXOR ETI d.o.o. Beograd, Bul. Zorana Đinđića 71/15, 11070 Novi Beograd, Srbija
Email: wscad@exor-eti.rs, Telefon: +381114077165, Mobilni: +381604553788

 

Aleksandar Dakić
Follow me