WAGO Smart printer je univerzalno primenljiv za sve zadatke obeležavanja kontrolnog ormana – uz to štedeći vam vreme i novac. Kako? Dugi intervali između promena trake obezbeđuju visoku brzinu štampanja; pored toga, štampač i mediji za obeležavanje zahtevaju samo mala ulaganja.

Kupci dobijaju štampač, medijum za obeležavanje i softver za označavanje Smart Script sa 258-5000 Starter Kit-om. Štampač i softver su povezani preko poznatih veza: ili USB-a ili preko Ethernet interfejsa.

WAGO smart printer network

photo: WAGO

Rezač optimalno dopunjuje pametni štampač kada je u pitanju automatsko sečenje kontinuiranog materijala. Pored toga, može se kupiti i futrola za lak transport na mesto rada.

Označavanje terminalnog bloka

 • Višelinijske trake za obeležavanje za jasne, detaljne etikete kontrolnog ormana
 • WMB Inline markeri na kolutu su pogodni za različite veličine terminala
 • Isti profil na svim terminalnim blokovima TOPJOB® S za brzo obeležavanje

photo: WAGO

Označavanje kablova i provodnika

 • Dostupne različite verzije: navlake za obeležavanje, samolaminirajuće etikete, markeri provodnika za montažu navojem ili cevi koje se skupljaju
 • Veliki izbor veličina površine za obeležavanje

photo: WAGO

Označavanje uređaja

 • Širok izbor etiketa i tipskih pločica, optimizuje označavanje uređaja i kontrolnih ormara
 • Materijali za obeležavanje dostupni su u različitim bojama i veličinama

photo: WAGO

Direktno štampanje iz CAE sistema

Sa savršenim EPLAN interfejsima, i oznake terminala i pribor za obeležavanje električne opreme i provodnika mogu se jednostavno generisati direktno iz CAE sistema. Direktna veza sa pametnim termalnim štampačem ubrzava proces označavanja.

photo: WAGO

Generišite podatke o obeležavanju softvera za konfiguraciju

Uštedite vreme i smanjite troškove štampanjem i označavanjem direktno iz WAGO Smart Designer konfiguracionog softvera na ekonomičnom Smart štampaču sa termalnim transferom na traku. Konfigurisane terminalne trake mogu se odštampati uy samo nekoliko klikova mišem.

photo: WAGO

WAGO Smart Script softver za označavanje

Svojim intuitivnim radom, ovaj jasno strukturirani softver za obeležavanje je pogodan za sve WAGO markere. Izbegnite duple napore i jednostavno izvezite podatke iz Excel-a ili CAE sistema kako bi obeležili uz pomoć vaših terminalnih traka.

photo: WAGO

Prednosti pri korišćenju WAGO rešenja:

 • Dugotrajna i neizbrisiva štampa otporna na grebanje
 • Niži troškovi nabavke zahvaljujući ekonomičnom označavanju
 • Ušteda vremena štampanja i postavljanja oznaka
 • Univerzalna primena za sve zadatke obeležavanja kontrolnog ormana
 • Jednostavna instalacija
WAGO smart printer

photo: WAGO


O kompaniji WAGO
WAGO Grupa je međunarodni isporučilac proizvoda i rešenja za električne interkonekcije, automatizaciju i elektronske interfejse koji postavlja standarde. Ova porodična kompanija je lider na svetskom tržištu konektora sa tehnologijom opružnih stezaljki. WAGO je od osnivanja 1951. godinr stalno rastao i trenutno širom sveta ima više od 8.500 zaposlenih – od kojih otprilike 4.000 radi u Nemačkoj u njenom sedištu u Mindenu (Severna Rajna-Vestfalija) i u Sondershauzenu (Tiringija). Kompanija je ostvarila prodaju od 950 miliona evra u 2020.


AVALON PARTNERS DOO BEOGRAD, Patrijarha Dimitrija 24, 11090 Beograd, Tel: +381 11 6558 600, www.avalon.rs

Aleksandar Dakić
Follow me