FANUC Delta robot DR-3iB/8L – pogodan za neobično širok spektar primena

Kombinacija nosivosti od 8 kg, 1600 mm horizontalnog i 500 mm vertikalnog dosega i inercije zgloba od 0,2 kgm2 čini ovaj 4-osni model pogodnim za neobično širok spektar primena, od prehrambene industrije preko opšteg rukovanja materijalom do energetskog sektora. Sa naprednim kretanjem i brzinama do 10.000 mm/sec, DR-3iB/8L je savršen izbor za rutinske aplikacije za biranje, postavljanje i pakovanje, npr. u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji.

Social Media Graphic,FANUC Delta, pick & place

  • Jednostavna instalacija, rad i održavanje
  • Pogodno za rukovanje hranom
  • Dve završne površinske obrade
  • Biranje i rukovanje sa više stavki odjednom
  • Standardna zaštita IP69K
  • Procena ćelija i vremena ciklusa

Verzija sa premazom ima dodatnu prednost, jer je eliminisan rizik od pada boje u prehrambeni proizvod. Generalno, sve ose robota DR-3iB imaju mast pogodnu za upotrebu u prehrambenoj industriji, a roboti su otporni na kisela i alkalna sredstva za čišćenje i dezinfekciju, tako da su pogodni za ispunjavanje zahteva različitih tržišta.

Prvi model nove generacije delta robota dostupan je sa dve vrste završne površinske obrade. Robot je farban ili premazan, što mu daje glatku i čistu površinu, a oba tipa su pogodna za upotrebu u prehrambenoj industriji.

Da bi se obezbedio optimalan dizajn ćelije, FANUC ROBOGUIDE vam pomaže da kreirate modele ćelija i izaberete najprikladnijeg robota za vašu aplikaciju i izgled. Sa internim virtuelnim kontrolerom, moguće je brzo i precizno izračunati i proveriti vremena ciklusa.

O FANUC-U

FANUC je jedan od lidera na području industrijske automatizacije CNC upravljačkih sistema, robota i proizvodnih mašina (ROBODRILL, ROBOCUT, ROBOSHOT). Od 1956. godine, FANUC je pionir u razvoju numeričkog upravljanja mašinama u oblasti automatizacije. Sa 264 filijale širom sveta i više od 8.000 zaposlenih, FANUC se može pohvaliti gustom mrežom prodaje, tehničke podrške, istraživanja i razvoja, logistike i korisničke službe.


FANUC Serbia d.o.o.
Kralja Petra I Karađorđevića 92ª, 22330 Nova Pazova
Tel: +381222150324, info@fanuc.rs, www.fanuc.rs

Pratite nas na LinkedIn-u: FANUC Serbia
Za više informacija pišite nam na sales@fanuc.rs.

Aleksandar Dakić
Follow me

← Previous post

Next post →