U cilju promovisanja mehatronike, elektronike, programiranja i mejkerskih veština otvaramo magazin Mehatronika nagradni konkurs #0001. Nagradni konkurs traje u periodu od 03.03.2024. godine do 31.03.2024. godine.

Da bi učestvovali u konkursu potrebno je da učinite tri koraka:

 

  • Drugi korak je da u topiku Nagradni konkursi/Nagradni konkurs #0001 (https://forums.magazinmehatronika.com/viewtopic.php?t=23) postavite sliku, deo koda ili samo kratak opis svog projekta baziranog na mikrokontroleru ili SBC-u po vašem izboru. Sliku, kod ili opis ostavljate klikom na dugme „Post Reply“ u levom donjem uglu ispod poslednje poruke na strani.

 

  • Treći korak je da na mail info@magazinmehatronika.com pošaljete mail sa navedenim korisničkim imenom pod kojim ste se registrovali na forumu magazina Mehatronika i u mailu dodate kompletni kod, opis i fotografiju izvedenog projekta sa kojim učestvujete. Nakon prijema rešenja, učesnik će dobiti mail koji potvrđuje prijavu u roku od 24h.

Nagrade i način izbora dobitnika

Prilikom izbora dobitnika, glasaće članovi redakcije magazina Mehatronika i firme koja donira nagrade Malina314 d.o.o.

Kriterijum je kreativnost, složenost i funkcionalnost rešenja.

Fond nagrada:
1. nagrada: Dva dobitnika dobijaju po Raspberry Pi 3 Model A+.

2. nagrada: Dva dobitnika dobijaju po Raspberry Pi Zero.

3. nagrada: Dva dobitinika dobijaju po Raspberry Pi Pico.

Sponzor nagrada


Malina314 doo se pored distribucije kompletnog programa kompanije EDATEC, bavi i prodajom SBC-a proizvođača Raspberry Pi, Waveshare i Nvidia Jetson, kao i svom pratećom mrežnom i računarskom opremom za njih. U ponudi je i veliki broj različitih kablova, adaptera, memorijskih kartica, USB drajvova. U ponudi su i HiFiBerry „Zvuk iz snova“ i ESP32 moduli.


Kontakt: Malina314 doo, office@malina314.com, prodaja@malina314.com, www.malina314.com

Aleksandar D.
Follow me