Novi katalog renomirane firme EMT Elektro iz Brčkog upravo je poslat u štampu. I ovog puta posao oko redizajna kataloga poveren je „Gomo Design“-u koji je i izdavač magazina Mehatronika.

emtElektro-2

Kako je u pitanju katalog koji na efektan način treba da da pregled proizvoda tri velike kompanije čiji su predstavnici, glavni problem je bio da se tako snažni individualni korporativni dizajni uklope u jedan katalog, koji opet mora nositi jasnu prepoznatljivost firme EMT Elektro. Predložili smo čist beli dizajn, sa krupnim slikama, pazeći da same slike na jednom dvolistu budu tonalno ujednačene. Dve velike, ali svetlije šare na svakoj strani podsećaju na EMT Elektro logo.

emtElektro-1Na naslovnoj strani, bilo je bitno istaći novu devizu „Engineering for Modern Times“ koja u sebi sadrži i skrivena slova EMT, što je i ime firme. Koristeći odgovarajuću kombinaciju boja (žuto-crno) postigli smo prepoznatljivost ove poruke.

emtElektro-3

Poslednja stranica, morala je da sadrži kontakte, a sklad smo održali logoima u nijansama sive.

emtElektro-4

Još jednom, iz „Gomo Design“-a za inžinjerski svet izašao je jedan kvalitetan promo materijal.

Kompletan katalog u pdf obliku možete pogledati na ovom linku.


Više informacija: Agencija “Gomo Design”, Stanoja Glavaša 37, 26300 Vršac, 060/0171273, dakic@gomodesign.rshttp://www.gomodesign.rs

Aleksandar Dakić
Follow me