NI identifikuje vrhunske poslovne i tehnološke pravce zarad sniženja cene izvršenja testova

NI, dostavljač sistema koji omogućavaju inženjerima i naučnicima platforme za rešavanje najvećih svetskih inženjerskih izazova, objavio je danas izlazak svoje Automated Test Outlook 2016 platforme. Godišnji izveštaj testiranja i merenja daje sveobuhvatan pregled ključnih trendova za koje se očekuje da da će uticati na okruženja za automatizovano izvođenje testova sa ubrzanim porastom povezanih uređaja, od pripreme testova mmWave komunikacije do efikasnog korišćenja test podataka kako bi se pogurali poslovni rezultati.

ato1
„Kao veliki zagovornici savršenstva u izvođenju automatizovanih testova, blisko sarađujemo sa kupcima i dobavljačima kako bismo razumeli najveće izazove sa kojima se suočavaju proizvodna i test odeljenja,“ rekao je Luke Schreier, direktor marketinga odeljenja za automatizovane testove u NI. „Bio vaš izazov ispitivanje miliona Internet of Things uređaja ili upravljanje 20 godina starim opitnim sistemom, naš cilj je da započnemo razgovor u vašoj organizaciji kako bismo vam pomogli da snizite cenu ispitivanja i ostanete ispred konkurencije.“

ato2

Automated Test Outlook 2016 istražuje sledeće teme:

 • RAČUNANJE: Prikupljanje podataka sa ispitivanja
  Proizvođači poluprovodnika su vodeći u analitici podataka u realnom vremenu kako bi snizili cenu testiranja u proizvodnji.
 • SOFTVER: Upravljanje životnim ciklusom je suština softvera
  Zastarelost, promena OS-a i kompatibilnost su izazovi projekata dugog veka
 • ARHITEKTURA: Uspon softvera za upravljanje ispitivanjem
  Izvršioci testova „sa police“ su delotvorna rešenja za uplitanje novih programskih jezika.
 • I/O: Standardizacija platformi od njihovih karakteristika do proizvodnje
  Kompanije koje se bave integrisanim kolima za radio frekvencije (RFIC) uvode ponovno korišćenje IP-a i hardversku standardizaciju kroz ciklus razvoja proizvoda kako bi snizili cenu i skratili vreme potrebno za izlazak na tržište.
 • Poslovna strategija: Pravljenje talasa estremno visoke frekvencije – (mm)Waves u test strategijama

Test menadžeri prihvataju modularna rešenja za ekonomičnu validaciju visoko-frekventnih komponenti.


Više informacija: National Instruments d.o.o., Kosovelova ulica 15, SI 3000 Celje, Slovenija, serbia.ni.com

 

Aleksandar Dakić
Follow me