Predstavljamo vam novi OMRON kontroler NX1P sa ugrađenom EtherCAT i EtherNET/IP komunikacijom i funkcionalnošću kontrole pokreta do 8 servo osa.

NX1P kontroler integriše Sysmac arhitekturu, poseduje ugrađeni EtherCAT port za kontrolu u realnom vremenu i Ether NET port za fabričku mrežu. On pruža sinhronizovanu kontrolu nad svim mašinskim uređajima kao što su kontrola kretanja, I/O, vizuelnu kontrolu i bezbednost u jednom integrisanom okruženju.

Sysmac Studio je integrisano softversko okruženje za podešavanje, programiranje i nadzor kompletnog sistema. Integrisano razvojno okruženje omogućava brzo podešavanje servo sistema, ispravljanje grešaka i puštanje u rad.

Sysmac biblioteka štedi vreme nudeći predefinisana rešenja i funkcionalne blokove za širok spektar primena: kontrolu temperature, kontrolu kretanja i konekciju sa servo drajvovima senzorima.

Pored pomenute NX serije kontrolera. postoje i one namenjene rešavanju problema u specifičnim aplikacijama. Proizvodi iz ove serije su lako i brzo dostupni. Za više informacija kontaktirajte nas putem e-mejla iii telefona.

MIKRO KONTROL
Vase Pelagića 30, Beograd
Tel: +38111 3699 080
prodaja@mikrokontrol.rs
www.mikrokontrol.rs

Aleksandar Dakić
Follow me