DOSSlS dozirna i mešajuća tehnika doo je kompanija koja se bavi proizvodnjom i implementacijom sistema za doziranje i mešanje materijala, i zvanični je distibuter više svetski priznatih proizvođača tehnologije doziranja i mešanja. Nudimo kompletna rešenja, kao i pojedinačne komponente koje vam mogu obezbediti visok kvalitet vaših proizvoda, kontrolu i stabilnost procesa, potrošnju materijala, kao i eliminaciju ljudskog faktora.

Grejna creva, trake, kaputi i tepisi

Grejne trake, kaputi i tepisi se uporebljavaju za grejanje materijala u originaloj ambalaži. Sadrži senzor i regulator temperature sa kablom za napajanje sa priključkom.

Bela mast

Specijalna, t.z. bela mast ne zadržava vlagu i zato se uporebljava za mazanje zaptivaka i priključaka pri svakodnevnom održavanju, posebno spray pištolja, odbija vodu, usporava oksidaciju, nudi visoku otpornost na obrađene delove i pogodna je za široki temperaturni opseg korišćenja.

Bela mast

Bela mast PHOTO: DOSSIS

MESAMOLL®

Mesamoll® je neutralan, sprečava očvršćivanje i lepljenje reaktivnih materijala, štiti sistem od vlage,… Namenjeno je ispiranju pumpe i cevi prilikom promene materijala, servisnih intervencija, čuvanju uređaja,… Kompatabilan je sa mnogim vrstama polimera, uključujući PVC i poliuretane.

MESAMOLL®

MESAMOLL® PHOTO: DOSSIS

Purex

Purex je snažan i bezbedan rastvarač namenjen čiščenju pištolja i ostalih delova uređaja, čak i stvrdnutog materijala. Pogodan je za čiščenje mnogo različitih lepaka i elastomera na osnovi izocianata, poliuretana, polisulfida ili epoksida.

Purex

Purex PHOTO: DOSSIS

Silika gel i apsorberi

Silika gel i apsorberi su jedan od najčešće korišćenih materijala za sušenje u odvlaživanju. Apsorberi su namenjeni za ventilaciju buradi, IBC kontejnera, reduktora, itd., svugde gde, postoji rizik reakcije materijala sa vlažnoćom.

Silika gel i apsorberi

Silika gel i apsorberi PHOTO: DOSSIS

Na zalihama razne iglice, adapteri, statički mešači materijala

Iglice, adapteri, statički mešači materijala

Iglice, adapteri, statički mešači materijala PHOTO: DOSSIS

Iglice, adapteri, statički mešači materijala

Iglice, adapteri, statički mešači materijala PHOTO: DOSSIS

Svesni smo da je naš uspeh odraz uspeha naših klijenata!


Više informacija: DOSSIS DOZIRNA I MEŠAJUĆA TEHNIKA d.o.o.,  Smederevski put 6b, 11500 Beograd – Leštane, Srbija T:+381 (0)69 44 24 204, M:info@dossis.rs, W: www.dossis.rs
Aleksandar D.
Follow me
Latest posts by Aleksandar D. (see all)