HENNLICH je zastupnik firme Lechler nemačkog proizvođača mlaznica za industriju. Mlaznice s ekoriste u industriji u mnogim aplikacijama, kao ključni delovi koji utiču na rad i efikasnost. Lechler program laznica broji preko 27.000 varijanti i modela, kao i univerzalna rešenja koje čine da naše mlaznice budu prisutne u bezbroj aplikacija. Određene modele mlaznica imamo na stanju u Beogradu, ostale isporučujemo u veoma kratkom vremenskom periodu.
 
Precizno izvođenje i optimalan izbor mlaznica obezbeđuje najbolji efekat uz uštedu medijuma koji se koristi. Na dug vek mlaznica utiče njihov napredni dizajn i širok spektar materijala koji se koristi za proizvodnju. Inovativne strukture, mnogi tipovi koji su patentirani, obezbediće veću otpornost na začepljenja i produžiti period zamene pogotovo u teškim uslovima eksploatacije. Takođe, sistem količinskih popusta prilikom kupovine obezbeđuje racionalno planiranje troškova.

Primena mlaznica u industriji:
 
  • pranje, ispiranje
  • prskanje, kvašenje
  • raspršivanje, ovlaživanje
  • priprema površina, premazivanje
  • hlađenje, podmazivanje
  • dezinfekcija, sečenje vodenim mlazom
  • odmašćivanje, oduvavanje
  • protiv prašine, za spuštanje premazivanjevodene zavese

 

Vazdušni češalj je naprodavanija Lechler mlaznica koji ima ogromnu primenu u industriji. Daje koncentrisan mlaz vazduha i najčešće se koristi za sušenje, hlađenje, oduvavanje.
 
 
U ponudi imamo mlaznice za čišćenje rezervoara – fiksne (CIP kugle) kao i rotacione glave.
 
 
Lechler mlaznice su sa različitim tipovima konektora, materijala od kojih su napravljeni, i zadovoljavaju standarde FDA kao i specijalne ATEX izvedbe ukoliko situacija zahteva.
 
 
Što se tiče montažnih sistema i dodatne opreme dostupne su sve varijante priključaka, sa ili bez naoja, zglobni nosači, navrtke, niplovi za zavarivanje, bajonet sistem tzv. TWISTLOC koji omogućava da usmeravate mlaz po potrebi, MEMOSPRAY sistem ukoliko pri promeni mlaznica ne želite da svaki put podešavate ugao mlaza, EasyClip sistem omogućava veoma brzu instalaciju na postojeće cevi, razni filteri itd.
 
Svi ovi sistemi se mogu kombinovati u zavisnosti od vaših potreba.
 

Više informacija: Hennlich d.o.o., Više informacija: Hennlich d.o.o., Senajska 1, 11433 Beograd – Senaja, Srbija; tel: +381 11 63 098 17, web: www.hennlich.rs

Aleksandar Dakić
Follow me