Kao firma sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji najzahtevnijih razvodnih ormana, možemo Vam ponuditi najoptimalnije rešenje u skladu sa Vašim zahtevom.

Tipski testirana postrojenja xENERGY i drugi niskonaponski razvodni omrani
Od 2017. godine firma ELEKTROMONT-ILT d.o.o. je postala licencirani partner kompanije EATON, jedne od najvećih svetskih kompanija u oblasti elektroenergetike, za proizvodnjiu tipski testiranih niskonaponskih postrojenja xENERGY do 6300A. Niskonaponski blokovi su modularnog tipa i pogodni su za sva dalja proširenja u skladu sa Vašim potrebama. Kompletna postrojenja se proizvode i ispituju u skladu sa IEC/EN 61439-1 i IEC/EN 61439-2 standardima.

Pored xENERGY postrojenja, možemo Vam ponuditi niskonaponske ormane drugih proizvođača, sve u skladu sa Vašim zahtevima.

Ormani automatike i elektromotornog pogona
Ormani automatike koriste se za potrebe upravljačkih i nadzornih sistema koji Vaše poslovne procese automatizuju i daju Vam informacije o statusima rada Vaše opreme i uređaja. Daljinski možete kontrolisati Vaše sisteme i dobijati informacije o njihovoj funkcionalnosti, a pored toga možete postići velike uštede energije i podići energetsku efikasnost Vaših objekata na viši nivo.

Iskusni tim inženjera firme ELEKTROMONT-ILT d.o.o., uvek Vam može biti na usluzi da Vam predloži najefikasnije rešenje od ideje do kompletnog puštanja sistema u rad.

Ormani za kompenzaciju reaktivne energije
U saradnji sa sektorom Ispitivanja i održavanja možemo odraditi analizu Vaše mreže, napraviti najoptimalnije rešenje, proizvesti ormane i pustiti u rad kompletno postrojenje za kompenzaciju reaktivne energije. Naše dugogodišnje iskustvo na ovim projektima, garantuje brz povraćaj investicije i dugoročne uštede električne energije.

Testiranje
Testiranje svih naših ormana se vrši prema prepurukama i pravilima standarda IEC 61439-1-2. Pored vizuelne i mehaničke provere vrši se funkcionalno ispitivanje prema jednopolnim i tropolnim šemama ormana i ispitivanje mernim instrumentom GOSSEN METRAWATT PROFITEST Prime AC. Nakon izvršenog testiranja izdaje se ispitni list kao garancija tehničke i funkcionalne ispravnosti proizvoda.


ELEKTROMONT-ILT d.o.o. Beograd – Surčin, Balkanska 108, 11276 Jakovo, Srbija, www.elektromont.rs

Aleksandar Dakić
Follow me