Preduzeće Tela elektrik kao distributer nemačkih firmi Weidmüller i Siemens posvećeno je ostvarivanju dugoročne poslovne saradnje i pružanju kompletne podrške svojim klijentima i poslovnim partnerima.

telaelektrik

Nudimo pomoć pri odabiru najoptimalnijeg inženjerskog rešenja, ponude dostavljamo u roku od 24 časa po dobijanju zahteva a robu isporučujemo sa velikog lagera u najkraćem roku.

Weidmuller  je  vodeći svetski proizvođač spojne tehnike i nudi široku paletu proizvoda koja između ostalog obuhvata kompletan program rednih stezaljki sa različitim načinima spajanja. Izrađene od najkvalitetnijih materijala, koji garantuju siguran i funkcionalan spoj u svim pogonskim uslovima.

weidmuller1

Naša ponuda obuhvata i veliki izbor oznaka za redne stezaljke, provodnike, kablove i uređaje. Štampa se obavlja na Weidmüller printerima, Ink-jet, ploterima  i termo pisačima.

Na području Weidmüller funkcionalne elektronike, Tela elektrik svojim klijentima nudi  elektronske komponente za industrijsku automatizaciju, nadzor procesa i proizvodnju energije u IP20 i IP67 zaštiti.  Tu spadaju sve vreste releja, poluprovodnički releji, EX barjere, merni pretvarači, prenaponska zaštita, industrijska napajanja, upravljivi i neupravjlivi switch-evi itd.
Tela elektrik u  ponudi, ima i Weidmüller teške konektore. RockStar® serija teških konektora svojim rešenjima postavlja nove standarde. RockStar® setovi sadrže najpopularnije kombinacije a u skladu sa novim evropskim standardima isporučuju se i sa metričkim uvodnicama.

weidmuller3

Weidmüller nudi široku paletu alata za obradu provodnika i kablova, alate za sečenje, skidanje izolacije, krimpanje, odvijače, različita klješta, merne uređaje i ispitivače kao i bitove za aku-odvijače, hilzne, stopice i automate za skidanje izolacije i krimpanje.

weidmuller tools

Već dugi niz godina, ime Klippon® je označavalo stručnost i kvalitet za kućišta prilagođena rešenjima za industrijski tip aplikacija kao i rešenjima za teške uslove rada. Svoju ponudu Weidmüller je obogatio serijom kućišta od nerđajućeg čelika – Klippon® TB-serije i od aluminijuma – Klippon® K-serije. Portfolio je zaokružen kućištima od poliestera – Klippon® POK serije i polikarbonatnim kućištima.

Products:1_Product (Single):Communication Electronics:SAI Activ:HP_DP

Weidmüller pripada samom vrhu u distribucijskom sektoru Sensor Actuator Interface ili skraćeno SAI, rešenje za industrijske mreže, korišćene u PLC, DCS i PC automatskim sistemima. Pri razvijanju SAI rešenja, inženjeri u Weidmülleru su radili u saradnji sa najvećim korisnicima i dostigli racionalna, cenovno efikasna rešenja sa dobro koncipiranim proizvodima koji su postavljali svetske standarde.

Iskorišćenje sunčeve energije kroz fotonaponske panele postaje sve popularnije, pogotovo progresivnim povećanjem njihove efikasnosti kroz vreme a time i konkurentnosti u odnosu na klasične izvore. Weidmüller je razvio paletu opreme za fotonaponske module, njihovo povezivanje odnosno za nadzor i optimizaciju celih sistema.

 


Više informacija: TeLa Elektrik d.o.o. Weidmüller – Distributer, ul. Dr Drage Ljočić 6, 11000 Beograd, Tel: +381 11 277 24 15 , FAX: +381 11 277 28 50 , e-mail: office@tela.rs, http://www.tela.rs

Aleksandar Dakić
Follow me