Pozivamo Vas da prijavite učešće na 4. SAJMU ENERGETIKE koji će se održati od 21. do 25. septembra 2016. na Jadranskom sajmu u Budvi.

OGLAS ZA CASOPIS.cdr

Globalni deficit energije, značaj potrebe povećanja svijesti o racionalnom korištenju energije, energetska efikasnost, mjere uštede energije, energetski efikasna gradja su činioci koji definišu potrebe savremenog društva. Vodeći se ovim zahtjevima Jadranski sajam Budva organizuje četvrti po redu međunarodni Sajam energetike.
DSC_2311
Sajam energetike je prilika kompanijama, državnim  i akademskim institucijama, stručnim i profesionalnim udruženjima i pojedincima  koji svoje aktivnosti obavljaju u oblastima istraživanja, razvoja,  proizvodnje, prenosa, distribucije i racionalizacije korišćenja energije  da predstave nove tehnologije i dostignuća.
DSC_2890
Sajamska manifestacija poseban akcenat stavlja na oblasti energetske efikasnosti, alternativnih i obnovljivih izvora energije, kao i na prenos električne energije. Uz promociju novih proizvoda i tehnologija, sajamska platforma na kvalitetan način može istaći prednosti i kvalitet modernih rješenja u izgradnji i opremanju objekata.
DSC_2463
Kvalitetu manifestacije će doprinijeti bogat, sadržajan i raznovrstan program, kreiran u skladu sa aktuelnim privrednim trendovima, a u saradnji sa državnim i akademskim institucijama, stručnim udruženjima i pojedincima iz oblasti energetskog sektora.
DSC_2456
Očekujući Vašu prijavu, na raspolaganju smo za Vaše ideje, sugestije i predloge saradnje, sa iskrenom željom da Vaš nastup i poslovni rezultati budu što uspješniji.
Đorđe Đokić
Projekt menadžer
A.D. Jadranski sajam Budva
tel: +382 33 410 420
fax: +382 33 452 132
email: energetika@jadranskisajam.co.me
web:   www.adriafair.co.me
Aleksandar Dakić
Follow me