EUCHNER je poznati brend iz Nemačke koji nudi sistemska rešenja za kompleksne proizvodne procese uz kompletan sistem sigurnosnih rešenja i kontrolu kvaliteta koja prevazilazi industrijske standarde.

Euchner ponuda proizvoda obuhvata sve, od elektromehaničkih i elektronskih komponenti do složenih sistemskih rešenja, nudeći rešenja za pozicioniranje i sigurnosni inženjering u svim tipovima industrije.

Neki od proizvoda su: pozicioni i granični prekidaci, sigurnosni prekidači, džojstik prekidači, elektronski sistemi zaključavanja, svetlosne zavese i mnogi drugi.

70 godina iskustva: Pričao o uspehu Euchner kompanije počinje 1940. godine osnivanjem inženjerske kompanije od strane Emila Euchnera. Prekretnica za kompaniju je 1952. godina razvojem prvog višestrukog graničnog prekidača na svetu. Izuzetno sofisticiran u tehničkom pogledu, ovaj pozicioni prekidač razvijen je u uskoj saradnji sa industrijom alatnih mašina. Proizvod se koristio za pozicioniranje i upravljanje mašinama i sistemima i još uvek predstavlja simbol inovativne moći kompanije.

Vaš partner za inženjering industrijske bezbednosti

Bezbednost za ljude, mašine i proizvode je maksima Euchner porodične kompanije od 1953. godine. Stefan Euchner je treća generacija koja preuzima kormilo kompanije. Kao specijalisti za inženjering industrijske bezbednosti, razvijaju i proizvode proizvode i rešenja prilagođena zahtevima kupaca iz širokog spektra sektora. Korišćenje njihovih zaštita na mašinama i instalacijama pomaže da se opasnosti i rizici minimiziraju, što zauzvrat štiti ljude i procese. Za njihovih 900 zaposlenih širom sveta, bezbednost je ključna reč.

Naša kontrola kvaliteta prevazilazi industrijske standarde

Kada je u pitanju kvalitet, oni su visoko postavili letvicu: Euchner standardi kvaliteta prevazilaze standarde i zakone, a njihove težnje su još veće. Sve centralne komponente proizvode u svojoj kompaniji na najnovijim mašinama. Štaviše, njihovi interni procesi upravljanja kvalitetom osiguravaju da nijedan proizvod ne napusti njihove prostorije bez detaljne inspekcije. Euchner ISO 9001 sertifikat i interni sistem upravljanja kvalitetom podržavaju proces. Godišnje TUV revizije su još jedan način da nastave da se poboljšavaju i da dugoročno održavaju standarde kvaliteta.

Euchner se stara da kupci dobiju ono što očekuju od EUCHNER-a: vrhunski kvalitet.


ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO pruža sveobuhvatan program za kontrolu i automatizaciju industrijskih procesa, nudi kompletna rešenja po sistemu „ključ u ruke” i na poseban zahtev klijenta, isporučuje nadogradnje postojećih postrojenja.

Kompletnu ponudu brendova koje zastupamo, naša rešenja, kao i trenutno stanje proizvoda na lageru možete pogledati na našoj web strani: www.ep-solutions.rs


Više informacija:

ELECTRO PNEUMATIC SOLUTIONS DOO, Jugoslovenska 2/13A, Čukarica, Beograd Radno vreme: Ponedeljak – Petak 08 – 17h | Tel: 011 257 1922 | Mob: +381 62 800 70 45 / +381 62 800 70 44 / +381 64 659 66 55 | e-mail: office@ep-solutions.rs

Aleksandar D.
Follow me