LAPP kao vodeći proizvođač kablova i kablovske opreme već duže vreme je prepoznatljiv po ponudi kablova, konektora i kablova sa konektorima koji se koriste u industrijskim komunikacijama.

LAPP je član profibas organizacije PNO. U ponudi su kablovi za fiksne i fleksibilne aplikacije kao i za unutrašnju, spoljnu montažu ili direktno ukopavanje. Ukoliko je potrebno da kabl zadovolji higijenske uslove i visoku otpornost na hemijska dejstva, u prilici smo da ponudimo ROBUST varijantu sa izolacijom od glatkog termoplastičnog elastomera.

Konektori kao bitan segment u profi bas komunikaciji su sastavni deo ponude.

U ponudi su klasične varijante sa ili bez priključka za programator, varijante sa dijagnostikom, M12 priključcima ili priključcima za optičku profibas komunikaciju.

Profi bas kablovi sa već ugrađenim konektorima se sve češće primenjuju, jer smanjuju vreme montaže i zastoja. U prilici smo da ponudimo varijante za fiksnu i fleksibilnu montažu u raznim dužinama.

Za bržu selekciju kablova možete koristiti konfigurator koji se nalazi na linku https://products.lappgroup.com/online-catalogue.html: Odeljak Cable assembly finder/ Unitronic bus cabling

U mogućnosti smo da ponudimo i kablove za druge tipove komunikacija: Mod bas, Can bas, Asi bas, Device net…

Za profinet aplikacije u mogućnosti smo da ponudimo kompletan program bakarnih kablova za fiksne i fleksibilne aplikacije u dvoparičnoj i četvoroparičnoj varijanti do kategorije 7.

U ponudi su visokokvaliteni industrijski RJ45 i M12 konektori do kategorije 6A za montažu na kablove kao i RJ45 varijanta za montažu na vrata ormana u stepenu zaštite IP68.

Ukoliko su potrebni profinet kablovi sa već ugrađenim konektorima u mogućnosti smo da ponudimo razne varijante sa već ugrađenim RJ45 ili M12 konektorima za fiksne i fleksibilne aplikacije u različitim dužinama.

Za bržu selekciju kablova možete koristiti konfigurator koji se nalazi na linku https://products.lappgroup.com/online-catalogue.html : Odeljak Cable assembly finder/ Etherline

LAPP je poslednjih godina proširio eternet i profinet ponudu aktivnim mrežnim komponentama u prepoznatlkjivom kvalitetu pod brendom Etherline Access. U mogućnosti smo da ponudimo upravljive i neupravljive svičeve za industrijsko okruženje, do 16 portova uz dodatne priključke za optiku.

U toku je promotivni period za odabrane artikle iz programa industrijskih komunikacija.

Naš tim je na raspolaganju za sva pitanja i sugestije!

Partner kompanije LAPP za Srbiju:
VESIMPEX d.o.o.
Patrijarha Dimitrija 24
(011) 404 9070
(063) 33 90 90 info@vesimpex.rs; www.vesimpex.rs

Aleksandar Dakić
Follow me