Bez obzira na vrstu delatnosti kojom se bavite, uvek se nameće potreba da proizvodni proces bude efikasan, pouzdan, siguran i nada sve obezbedi minimalne troškove. Ulaganje u opremu predstavlja izazov i uvek se pred vlasnicima i inženjerima nameće pitanje koju vrstu opreme odabrati.
Nudimo Vam sve odgovore na jednom mestu!

HENNLICH nudi mogućnost kupovine odgovarajuće opreme uz besplatno davanje savetodavnih i kosultatnstkih usluga. Garancija pouzdanosti i kvaliteta HENNLICH opreme nalazi se u činjenici da kompanija postoji od 1922. godine i da danas obavlja delatnost čak u 22 zemlje Evrope.

Sa druge strane HENNLICH oprema prisutna je u svim granama industrije. Na narednom jednostavnom video prikazu možete videte visoku fleksibilnost u kombinovanju HENNLICH opreme.

Pumpe su sastavni deo gotovo svakog procesa. Bez obzira da li su vam potrebne dozirne pumpesinusoidne pumpepumpe za pretakanjepumpe visokog pritiskacentrifugalne pumpe i dozirni sistemi, naći ćete pravo rešenje. Za čišćenje rezervoara, silosa, za obradu površina, za uduvavanje vazduha na raspolaganju su mlaznice renomiranog proizvođača Lechler. Za mešanje sirovina i filova u rezervoarima u HENNLICH asortimanu postoje brojne vrste miksera. Ukoliko imate potrebu da vršite kontrolu ili merenje pritiska, protoka, nivoa tečnosti u rezervoaru, za tu svrhu naći ćete adekvatnu merno regulacionu opremu. Za zagrevanje materije možete odabrati jedan od grejača. Ukoliko radite sa opasnim zapaljivim materijama, bilo bi dobro da Vaš proizvodni process osigurate upotrebom zaustavljača plamena. Za delove opreme koje treba obezbediti od mehaničkih oštećenja HENNLICH nudi zaštitne mehove i brisače. Uz pomoć stega, ili spojnica, brzo ćete postići željene rezultate pri spajanju delova opreme. Ukoliko imate pokretnu aplikaciju za koju je potrebno obezbediti električnu energiju, pravo rešenje su igus energetski lanci i fleksibilni kablovi. Za dug radni vek opreme neophodno je pravilno podmazivanje korišćenjem sistema podmazivanja ili opreme za podmazivanje. U HENNLICH prodajnom asortimanu naći ćete sve vrste zaptivačao-ringovahidrauličnih zaptivnih elemanata za potrebe zaptivanja. Ukoliko imate potrebu da ublažite udare u proizvodnom procesu, neka iz asortimana opruga može biti optimalno rešenje. 

Postoji mnogo načina da proizvodni proces pospešite, učinite efikasnijim, bezbednijim po rad, da poboljšanim rešenjem smanjite troškove održavanja.


Više informacija: Hennlich d.o.o., Radomira Markovića 1, 11222 Beograd, Srbija; tel: +381 11 63 098 17, web: www.hennlich.rs

Aleksandar Dakić
Follow me