Odaberite pravo rešenje iz ponude: koristite naš inovativni konfigurator i umnogome ubrzajte procese planiranja i dizajna. Uz Festo, možete konfigurisati individualni sistem za manipulaciju u samo 20 minuta.

Širok opseg standardnih sistema za rukovanje
Festo opseg proizvoda počinje sa sistemima sa jednom osom i 2D linearnim i planarnim pokretnim postoljima pa sve do 3D pokretnih postolja za izuzetno širok opseg aplikacija.

Uz Handling Guide Online, možete pronaći standardni sistem za rukovanje brzo i lako u roku od samo 20 minuta, uključujući i CAD model.

Potpuna fleksibilnost opterećenja, odziva, radnog prostora i mehanike je potpuno moguća našim izuzetno brzim rešenjima ili kompaktnim sistemima za rukovanje.

Sistemi za rukovanje velikih brzina
Kompletno rešenje za visokodinamične pokrete i pozicioniraje uz visoku preciznost i izvrstan dinamički odziv do 150 odabira/min.

Kompaktni sistemi za rukovanje
Minimalan prostor za instalaciju, maksimalno pokriven radni prostor. Kompaktan, ravan dizajn. Isporučuje se parametrisan i spreman za instalaciju.

Šta više, ukoliko specificirate zahteve za rešenje koje vam potpuno odgovara, naši experti za automatizaciju će sa zadovoljstvom isplanirati projekat i obezbediti vam individualnu ponudu.


Više informacija: Festo Beograd, Omladinskih brigada 90v, 11070 Beograd, Tel: +381 11 7853 900 , e-mail:info@festo.rs, http://www.festo.rs

Aleksandar Dakić
Follow me