Industrijsko ugrađeno rešenje sa pouzdanošću podataka koju omogućava TS-SILO rezerva snage i eMMC fleš (SLC/MLC). IoT ready sa mobilnim modemom i XBee radiom.

  • Pokreće ga NXP i.MX 6UltraLite sa Arm® Cortex®-A7 jezgrom koja radi do 696 MHz
  • Povezano sa Ethernet, Wi-Fi, Bluetooth, XBee/NimbeLink i USB radiom
  • Robusna TS-SILO opcija Obezbeđuje do 30 sekundi snage zadržavanja
  • Fleksibilno skladištenje podataka: FRAM, eMMC Flash, microSD
  • Proširivo sa interfejsom ćerke kartice koji omogućava celularni modem. PoE ili prilagođene aplikacije

Low power industrijski IOT gateway

TS-7553-V2 je računar sa jednom pločicom sa izuzetno malom potrošnjom i visokim performansama koji pokreće NXP i.MX 6UltraLite sa jezgrom Arm® Cortex®-A7 koji radi do 696 MHz. Ovaj svestrani embedded single board računar pogađa sve glavne tačke za nisku potrošnju, isplativost, spreman za IoT i sa lakom montažom kao OEM ploča sa naglaskom na integritetu podataka.

Robustan inženjering

Svaka komponenta na TS-7553-V2 je pažljivo odabrana kako bi se obezbedio ne samo pouzdan rad na terenu, već i maksimalni vek trajanja proizvoda od 10+ godina. Dizajn TS-7553-V2 bez ventilatora uparen sa kućištem niske cene može da izdrži visoke vibracije, velike nečistoće i širok temperaturni opseg od -40 °C do 85 °C.

Pouzdano čuvanje podataka sa TS-SILO-om I FRAM-om

TS-SILO rezerva snage osigurava da nikada neće doći do gubitka ili oštećenja podataka kada dođe do neočekivanih prekida napajanja. TS-SILO obezbeđuje još 30 sekundi rada kako bi omogućio elegantno gašenje sistema, štiteći podatke uskladištene na ugrađenoj eMMC ili microSD kartici. Ugrađeni MLC eMMC fleš se može konfigurisati kao pseudo SLC (pSLC) memorija za dalju pouzdanost. Pored toga, TS-7553-V2 integriše feroelektrični RAM (FRAM ili FeRAM) koji kombinuje nepromenljivo skladištenje podataka sa neverovatno visokom izdržljivošću čitanja/pisanja za vrhunsku pouzdanost za teške aplikacije za evidentiranje podataka.


Više informacija: https://www.embeddedts.com/

 

 

 

 

Aleksandar Dakić
Follow me